В Анновском сельском Доме культуры состоялся конкурс красоты " Мини Мисс" + ФОТО

Переглядів: 1045 0 07.05.2019 в 10:30:42 Заходи культури
В Анновском сельском Доме культуры состоялся конкурс красоты

Його учасницями стали – дівчатка віком від 7 до 10 років. Маленькі красуні продемонстрували свої таланти, неймовірне вбрання та вміння дефілювати.

Впродовж 2-х місяців, дівчатка-учасниці старанно готувалися і на конкурсі здивували усіх присутніх. Неймовірні та чарівні учасниці боролись за звання найкрасивішої та найталановитішої дівчинки. Журі оцінювало не просто красу учасниць, а ще їхній талант, креативність, вміння поводитись на сцені, неординарність.

Кожна з них старалася якнайкраще виступити, аби перемогти. І ось найголовніша мить -оголошення переможців. Їх стало троє - це Чертова Катерина, Крамаренко Валерія та Софiя Пiрук.

Всі конкурсантки отримали сертифікати, подарунки та солодощi. Також Крамаренко Валерія стала переможницею у номінації «Міс кокетка» та отримала спеціальний приз та диплом від начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлії Літвінової.

Даний конкурс став невід’ємною частиною патріотичного виховання дітей та молоді. Дякуємо всім учасникам, організаторам та спонсорам конкурсу і бажаємо всім дітям на землі щасливого дитинства та мирного неба!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх