Социальные службы Добропольского района отчитались перед населением

Переглядів: 818 0 22.06.2017 в 14:30:35 Новини району
Социальные службы Добропольского района отчитались перед населением

Сьогодні, 21 червня, відбулося засідання виконкому в Шилівській сільській раді. На виконкомі були присутні директор Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Родіонова О.В. та заступник директора – Пихтєєва Е.А.

На засідання виконкому виносилося питання про роботу з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. По даному питанню доповідала Гайдоба Н.К. – фахівець із соціальної роботи Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при Шилівській сільській раді. Фахівець працює з різними категоріями сімей та осіб: одинокі матері, багатодітні сім’ї, сім’ї, де проживають інваліди, сім'ї, в яких є ризик соціального сирітства, сім’ї, в яких склалися складні стосунки в сім’ї, сім’ї, які постраждалі від збройних конфліктів та тимчасової окупації, сім'ї, яким призначена державна допомога при народженні дитини та інші.

Під соціальним супроводом перебуває 6 сімей, одну сім’ю було знято, як таку, де складні життєві обставини мінімізовано. На соціальному обслуговуванні перебуває 86 сімей. Члени родини звертаються по різним питанням до соціальної служби. Було надано оцінку роботі фахівця із соціальної роботи: члени виконкому вважають роботу Наталі Карлівни задовільною.

В кінці засідання виконкому було обговорено питання створення патронатних сімей в Добропільському районі та сімейних форм виховання.


Социальные службы Добропольского района отчитались перед населением


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх