Звернення керівництва району до громади Добропільщини

Переглядів: 1252 0 11.04.2020 в 09:30:43 Новини району
Звернення керівництва району до громади Добропільщини

У зв’язку з ситуацією, яка склалася в країні та світі, з загрозою поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 влада запровадила карантин.
Звертаємося до Вас з проханням щодо вжиття заходів з запобігання поширенню на території району короновірусу СОVID-19.
Просимо Вас буди відповідальними громадянами.
Передусім залишайтеся вдома.
Уникайте скупчень людей і виходьте з дому тільки в разі крайньої потреби.
Не забувайте, карантин – це не канікули!
Скоротіть живе спілкування. На щастя, зараз бачити один одного можна завдяки відеозв’язку та обмінюватись інформацією телефоном.
Не потрібно виїжджати без нагальної потреби з ваших населених пунктів!
Пам’ятайте - батьки, дідусі, бабусі зараз особливо потребують вашої уваги та турботи. Забезпечте їх усім необхідним, аби мінімізувати потребу виходити на вулицю.
У разі, якщо Ви повернулися з-за кордону або ж спілкувалися з інфікованою людиною на коронавірус COVID-19 – терміново повідомте сімейного лікаря, самоізолюйтеся та будьте відповідальними.
У Добропільській райдержадміністрації діє районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, на якому розглядаються та вирішуються проблемні та актуальні питання щодо недопущення поширення коронавірусу на території району.
Також в райдержадміністрації діє «гаряча лінія» (06277) 2-84-06 для інформування та надання роз’яснень щодо ситуації в районі, що пов’язана з запобіганням поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на яку Ви можете звернутися у разі необхідності.
Райдержадміністрація спільно з районною радою та депутатським корпусом, сприяє у фінансовій підтримці закладам охорони здоров’я району щодо виділення додаткових коштів для придбання медичних засобів та препаратів щодо запобігання поширенню на території району коронавірусу COVID-19.
Просимо Вас не ігнорувати інформацію про превентивні та обмежувальні заходи і з усією відповідальністю поставитися до власної безпеки та безпеки ваших рідних.
Тільки разом, усвідомлено і злагоджено дотримуючись карантину, ми подолаємо ці непрості часи!
Бажаємо міцного здоров’я Вам та вашим рідним!


Джерело: http://dobrda.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх