Зустрічаємо День довкілля

Переглядів: 1178 4 15.04.2010 в 22:47:40 Новини місцевої влади

Добропільський міський голова В.Т.Дерипаска підписав розпорядження про проведення в місті весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Двомісячник триватиме до 15 травня 2010 року. Також, відповідно до розпорядження, 17 квітня в місті Добропілля відзначатимуть День довкілля

День довкілля ми відзначаємо традиційно третьої суботи квітня Завдяки широкій підтримці громадських організацій, представників органів влади, небайдужих громадян це свято стало днем активних практичних дій на захист навколишнього середовища. Це є доказом того, що територіальна громада виявляє зацікавленість до розв’язання екологічних проблем та дбає про забезпечення права громадян на безпечне довкілля.

До участі в запланованих заходах запрошуємо долучитись працівників підприємств, установ та організацій міста, громадян, які знаходяться на обліку в центрі зайнятості. Також міська влада звертається до органів самоорганізації населення: представників квартальних, вуличних, будинкових комітетів, до голів об'єднання співвласників багатоквартирних будинків взяти акитивну участь в проведенні весняного двомісячника з благоустрою та озеленення. Хотілося б, аби ця доброчинна природоохоронна акція згуртувала якнайширше коло добропільчан. Адже чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, селища та міста.

Під час двомісячника заплановано ряд заходів для підвищення рівня екологічної культури населення, санітарного очищення міста після зимового періоду.

Затвердженим планом заходів передбачено: 

- комісійне обстеження та визначення місць розташування безхазяйних звалищ у межах міста;

- виконання робіт з ліквідації стихійних свалок сміття та куч минулорічного опалого листя; 

- очищення території скверів, міського парку від сміття, узбіч міських доріг, розділювальних смуг;

– оновлення об’єктів зеленого господарства (зняття сухостоїв, кронування дерев, висадження дерев, кущів, квітів, облаштування газонів); 

– відремонтування, пофарбування та встановлення контейнерів для твердих побутових відходів, облаштування контейнерних майданчиків;

– відремонтування сходів, дверей та дитячих майданчиків.

Крім того, заплановано впорядкувати пам’ятники та меморіальні дошки, території міських кладовищ, облаштувати спортивні споруди.

Пройде небагато часу і ми будемо святкувати 65-річчя Великої Перемоги. Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

Тож давайте зустрінемо це свято охайними вулицями, під’їздами, парками ,скверами ,як дбайливий господар своєї родини, зорганізуємо громаду, щоб привести до ладу не лише кожну оселю, а і всю територію міста. Кожен добропільчанин, небайдужий до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу, стверджуючи любов до отчого краю конкретними справами ,щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру весну, святкувати День Великої Перемоги.

Л.А.Гончарова, начальник організаційного відділу виконкому

Источник: http://dnl.dn.ua


Джерело: сайт міста Добропілля

avatar
4 Мазепа • 19:42:00, 16.04.2010
Quote (Simply_Olya)
Да ниче не стыдно)) Мы сегодня по убирали по первомайской

Ну ты всегда была примером для всех

avatar
2 Мазепа • 16:22:51, 16.04.2010
народу грязь видать по душе

стыдно ща как то с метлой

avatar
3 Simply_Olya • 19:11:22, 16.04.2010
Да ниче не стыдно)) Мы сегодня по убирали по первомайской smile
avatar
1 Vlados • 11:52:25, 16.04.2010
Все на субботник
ComForm">
avatar
Наверх