Зустріч шахтарів та податківців

Переглядів: 1210 0 16.11.2012 в 17:37:08 Новини податкової інспекції
Зустріч шахтарів та податківців
   Надійною запорукою прозорої роботи податкової служби з платниками податків, яка гарантує взаємну відповідальність усіх учасників податкового процесу є цивілізована співпраця. Саме з цією метою нещодавно зустрілися податківці та керівництво ТДВ «Шахта Білозерська».

   Начальник Добропільської ОДПІ Сузіна С.А., відкриваючи засідання, підкреслила, що дану зустріч проведено з метою роз'яснення правильності ведення реєстрів отриманих та виданих податкових накладних, дотримання вимог чинного законодавства при формуванні податкового кредиту, з метою недопущення випадків неправомірного формування податкового кредиту, виникнення розбіжностей та усунення наявних розбіжностей між даними РПН та ЄРПН.

   Фахівці податкової служби довели до платника порядок реєстрації отриманих та виданих податкових накладних, терміни реєстрації та порядок виправлення помилок в реєстрі податкових накладних.

   В кінці зустрічі було обговорено питання подальшої співпраці, щодо своєчасного вирішення проблемних питань з адміністрування податку на додану вартість та надано відповіді на запитання.

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю Добропільської ОДПІ


Источник: http://dnl.dn.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх