Добропольчан просят убирать мусор после ремонта

Переглядів: 938 0 18.07.2019 в 14:30:32 Новини місцевої влади
Добропольчан просят убирать мусор после ремонта

Всі ми мріємо жити в чистому та охайному місті, та не всі пам’ятають, що порядок починається з нас самих!

На жаль, в Добропіллі є актуальною проблема вивозу будівельного сміття – всього, що залишається після демонтажу стін, кахлю, підлогових покриттів, дверні та віконні блоки, метал, довгомірні вироби, стара побутова техніка, меблі та інше. Найчастіше все це виноситься мешканцями міста просто на подвір’я або до контейнерних майданчиків.

Але хочемо попередити, що такі дії вважаються грубим порушенням правил благоустрою міста та тягнуть за собою накладання штрафу.

Також нагадуємо, що до тарифу на вивезення твердих побутових відходів не входить вивезення будівельного сміття та гілок дерев. Вивезення такого сміття та всіх інших великогабаритних речей (старих меблів, побутової техніки, сантехніки тощо), котрі зазвичай виносять мешканці на контейнерні майданчики, потребує додаткових витрат, які не передбачені тарифами.

Що ж робити, аби зберегти чистоту двору та й міста в цілому та уникнути штрафів? Необхідно просто звернутися до КП «Добропільська служба єдиного замовника», яке знаходяться за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева, 40 (тел. 06277 2 61 61), для укладання угоди на розміщення на полігоні будівельного або іншого крупно габаритного сміття.

Пам’ятайте, обличчя міста – це наше з вами обличчя!


Джерело: https://mrd.gov.ua

Мітки: штраф, мусор


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх