Зорепад талантів в Білозерську + ФОТО

Переглядів: 1370 0 12.03.2013 в 19:06:48 Суспільство
Зорепад талантів в Білозерську + ФОТО

   В Білозерській школі №14 в останній день зими, а саме 28 лютого, відбулося свято під назвою «Зорепад талантів». Концерт було розділено на два етапи. Спочатку, це були 1-4 класи, а потім – середня і старша школа. Проводити подібний захід стало доброю традицією. Минулий рік став для нас ластівкою цього концерту. Всі дуже хвилювалися, адже свято проводили вперше. Проте, попре всі наші страхи, концерт був пречудовий і було вирішено проводити його щороку.
 
   У цьому ж році ми хотіли побачити такі ж яскраві та незабутні виступи, - і ми їх отримали! Наші зірочки вражали глядачів райдугою талантів. Діти співали пісень, декламували вірші,  читали реп, грали на музичних інструментах, показували фокуси та познайомили глядачів із жанром «біт боксу». 

   Навіть найменші учасники виступили на вищому рівні. Їх танці вразили журі яскравістю та чудовою підготовкою. І це не могло не здивувати глядачів. Таке розмаїття номерів, що аж очі розбігалися! Так, не позаздриш нашому журі, адже, із  всіх зірочок їм  потрібно було вибрати найяскравішу, а це, повірте мені, неможливо! Всі дітки дуже талановиті та артистичні особистості! Всі класи взяли активну участь у цьому святі.

   Учні ЗОШ №14 щиро дякують шановним вчителям, які створили це свято талантів, директору школи Надії Станіславівні Ковальській, педагогу – організатору Вірі Анатоліївні Свєчкар, шкільному ді-джею Івану Гнатковичу, та всім-всім, хто брав участь у цьому казковому дійстві. 

   Мабуть, ви бажаєте спитати мене, хто ж переміг у конкурсі? Переможцем стали жага відкриттів, надзвичайний талант, яскрава особистість та безмежні можливості чарівних дітей.

Тамара СНИТКА
Учениця 8 класу ЗОШ №14


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх