ОГНИ г.Доброполья: изменили фамилию или адрес регистрации – пожалуйте в налоговую

Переглядів: 834 0 12.08.2018 в 14:00:26 Новини податкової інспекції
ОГНИ г.Доброполья: изменили фамилию или адрес регистрации – пожалуйте в налоговую

Фахівці Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області звертають увагу, що відповідно до вимог ст.70 Податкового кодексу України громадяни у разі зміни прізвища або місця проживання зобов’язані протягом місяця з дня виникнення таких змін подати до державної податкової інспекції заяву (форма 5-ДР) для внесення відповідних актуальних даних в Державний реєстр фізичних осіб - платників податків (далі - ДРФО).

   Завдяки своєчасно внесеній достовірній інформації про фактичні реєстраційні дані фізичних осіб податкові повідомлення – рішення про нараховану суму земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та транспортного податку обов’язково надійдуть у визначений законом термін до адресата.

   Громадянин, який несвоєчасно потурбувався про внесення реєстраційних змін до ДРФО, може не отримати повідомлення від органу ДФС про нараховані суми податкових платежів, а відтак своєчасно не виконає свій обов’язок зі сплати зазначених податків.

   Громадянин, який змінив свої реєстраційні дані (прізвище, ім’я, по батькові або місце проживання), зобов'язаний подати заяву за формою 5-ДР за місцем нової реєстрації щоб мати можливість не потрапити у перелік податкових боржників.

  Внести зміни платникам Добропільської ОДПІ можна, звернувшись за адресою:

м. Добропілля, провулок Європейський,4, ЦОП Добропільської ОДПІ;

смт Олександрівка, площа Олександра Невського, 3, ЦОП Олександрівського відділення Добропільської ОДПІ.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх