В Добропольском районе прошли соревнования юных эрудитов

Переглядів: 898 0 03.11.2017 в 11:00:25 Освіта
В Добропольском районе прошли соревнования юных эрудитов

Відповідно до заходів з реалізації програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини», з метою сприяння поширення світогляду, отримання різної додаткової інформації, інтелектуального розвитку, стимулювання творчого потенціалу, пошуку, підтримки талановитої учнівської молоді 31 жовтня 2017 року у відділі освіти відбувся районний конкурс серед юних ерудитів «Інтелект шанс».

В конкурсі прийняли участь 14 переможців районних предметних олімпіад з базових дисциплін серед учнів 9-11 класів. Координатор районної програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини», практичний психолог відділу освіти Лілія Паращук, як завжди, підібрала для конкурсантів дуже цікаву тему для спілкування: «Найкращий день - сьогодні…»

Конкурс складався з 4 турів.

В І турі «Декларація самоцінності» конкурсанти представляли себе в оригінальній формі, коротко розповіли про важливі категорії власного життя, про свої мрії.

В ІІ турі «Лицарі математики» учасники повинні були за встановлений час дати відповідь на завдання з логіки.

Позмагалися конкурсанти і в ораторському мистецтві. Дуже цікавим було домашнє завдання – кожен учасник готовив презентацію з 10 слайдів, в якій намагався спроектувати свій шлях руху до своєї надзвичайної, великої, заповітної мрії. І, треба відзначити, що з завданням всі впоралися на «відмінно». Зміст цього туру був наповнений любов’ю до батьків, сім’ї, хвилюваннями за власне майбутнє, вірою в добро, мир та перемогу.
 

Переможці конкурсу:

Михалко Олена (9 клас Шилівська ЗОШ І-ІІІст.)

Паньковець Дар’я (10 клас Шахівська ЗОШ І-ІІІст.)

Ємець Віра (11 клас Шилівська ЗОШ І-ІІІст.)

Усі учасники нагороджені дипломами та подарунками, а переможці конкурсу отримали головний приз - сертифікат на отримання стипендії від ПрАТ «Глини Донбасу» до кінця навчального року. Спонсор програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини», районного конкурсу серед юних ерудитів «Інтелект шанс» - директор ПрАТ «Глини Донбасу» Ткач Ігор, при взаємодії з головою громадської організації «Добре поле» Л. Марченко.
 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх