Жители сел Добропольского района не желают платить за вывоз мусора

Переглядів: 1940 0 20.03.2016 в 08:40:58 Новини району
Жители сел Добропольского района не желают платить за вывоз мусора
15 лютого поточного року,  як уже повідомлялось раніше, призначений новий керівник комунального підприємства «Агрокомсервіс». За період  з 15 лютого по 15 березня виконано певний перелік робіт.

Так, двократно  здійснювався вивіз твердих побутових відходів з сіл Октябрське, Нововодяне, Ганнівка , Криворіжжя, Шилівка.

Проводилася робота по упорядкуванню  договорів  з надання комунальних послуг населенню.  Станом на 15 лютого договорами по вивозу сміття охоплено лише 50 % населення. Робота  щодо укладання договорів триває. Та і стан оплати за послуги населенням на незадовільному рівні. На 15 лютого жителі сіл Никанорівка,  Первомайське оплатили менше 20% від нарахованої суми. Загалом по району сума сплати за вивіз твердих побутових відходів за лютий місяць склала 53%.
Звертаємось до населення з відповідальністю віднестись до укладання договорів, оплати послуг, адже від цього залежить спроможність підприємства очистити територію населених пунктів від сміття.
КП «Агрокомсервіс» ведуться ремонтні роботи водопровідних мереж села Шилівка, відремонтовано зовнішню водопровідну мережу села Октябрське.          
Також приведено у відповідність до  об’ємів робіт штатний розпис:  у січні 2016 року чисельність складала 20 осіб, а зараз всі ці роботи виконують - 8 працюючих.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх