Жители с.Завидо-Борзенка пожаловались на свои проблемы голове райгосадминистрации

Переглядів: 1128 0 11.10.2017 в 15:00:50 Новини району
Жители с.Завидо-Борзенка пожаловались на свои проблемы голове райгосадминистрации

9 жовтня 2017 року голова Добропільської райдержадміністрації Дмитро Кірносов провів виїзний прийом громадян в селі Завидо - Борзенка Криворізької сільської ради.
У проведенні прийому взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Стебель, Криворізький сільський голова Ріта Удовик. 15 громадян звернутися до голови райдержадміністрації з питань систематичного відключення електропостачання, відсутності централізованого водопостачання, медичного обслуговування мешканців села, ремонту доріг, транспортного сполучення. 
Головою райдержадміністрації були надані вичерпні роз’яснення та можливі шляхи вирішення вищезазначених питань. Питання водопостачання взято під особистий контроль голови райдержадміністрації. Було дуже приємно, що на виїзному прийомі озвучувались не лише проблеми, а і слова вдячності. Громадянка Шоркіна О.С. звернулася з проханням висловити подяку працівникам 19 пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області за оперативність вирішення питань при зверненні до них громадян.
Під час проведення виїзних прийомів налагоджується взаємозв’язок між людьми та владою, це дає можливість разом з громадою вирішувати проблемні питання.


Джерело: Добропільська районна державна адміністрація


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх