Жители Доброполья смогут получить гранты для бизнеса до 200 000 грн

Переглядів: 1418 0 06.08.2016 в 19:26:19 Суспільство
Жители Доброполья смогут получить гранты для бизнеса до 200 000 грн

ІНФОСЕСІЯ в м. ДОБРОПІЛЛІ по ГРАНТУ від ПРООН 

Програма розвитку ООН запрошує внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Одеській, Полтавській, Харківській, Луганській, Донецькій областях, місті Київ та місцеве населення Донецької та Луганської областей (з підконтрольних Уряду України територій) взяти участь у конкурсі на здобуття грантів для започаткування, відновлення або розвитку підприємницької діяльності. Конкурс грантів для підприємницької діяльності адмініструє благодійний фонд «Творчий центр ТЦК». 

08 серпня 2016 року в приміщенні Добропільської міської ради (м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83) з 12.00 до 13.30 пройде інформаційна сесія, під час якої буде представлено умови і процедура проведення конкурсу на отримання малих грантів. 

У Донецькій області претендувати на отримання грантів може будь-який житель, який проживає на територіях підконтрольних Уряду України. Фінансування буде надаватися для відкриття, відновлення або розширення підприємницької діяльності. Максимальна сума гранту - 200 тис. грн. Прийом заявок закінчується до 12:00 (за київським часом) 15 серпня 2016 року. 

Підчас інформаційної сесії учасники зможуть поставити питання відносно порядку та умов участі у конкурсі, отримати роз’яснення. 
За додатковою інформацією щодо умов участі звертайтесь до пана Шумари Андрія, регіонального представника адміністратора грантової програми [email protected]


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх