Жители Доброполья продолжают выращивать коноплю

Переглядів: 1304 0 25.07.2016 в 15:35:21 Новини поліції
Жители Доброполья продолжают выращивать коноплю

Кущі коноплі на присадибній ділянці домоволодіння, мішки з висушеною речовиною рослинного походження зовні схожою на наркотичну, паперовий згорток з марихуаною та пакет зі свіже зірваними гілками коноплі вилучили правоохоронці Добропілля та Авдіївки за минулі вихідні.

Під час оперативно-розшукових заходів до співробітників Добропільського відділення поліції надійшла інформація щодо незаконного вирощування рослин коноплі 28-річним жителем Добропільського району. Ця інформація знайшла своє підтвердження. В  ході огляду присадибної ділянки домоволодіння вказаного чоловіка, правоохоронці виявили та вилучи три кусти коноплі, які росли вздовж ділянки.

Зазначені рослини вилучено та направлено для проведення відповідного експертно-криміналістичного дослідження.

Крім того, правоохоронці під час обшуку території домоволодіння вищевказаного чоловіка вилучили в його сараї декілька мішків з висушеною та подрібленою коноплею.    

У спілкуванні з правоохоронцями чоловік повідомив, що зберігав та вирощував коноплю для власного вживання. Проте усі деталі вказаної події з'ясує слідство.

За цими фактами Добропільським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження передбачене ч.1 ст.310(Посів або вирощування снотворного маку або конопель) та ч.1 ст.309(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. У разі доказу вини підозрюваною, чоловіку загрожуватиме до семи років позбавлення волі.

Наразі тривають слідчі дії.

В цей же день співробітники Добропільського відділення поліції виявили аналогічну знахідку у ще одного 31-річного місцевого мешканця. Під час несення служби правоохоронці зупинили молодика, який спокійно пересувався містом з пакетом свіже зірваної коноплі.

Чоловік пояснив, що щойно зірвав траву в полі для власного вживання.Гілки коноплі були вилучені та направлені на експертне дослідження.

А працівники Авдіївського відділення поліції під час вечірнього патрулювання також вилучили наркотики. При патрулюванні міста правоохоронці звернули увагу на одного з перехожих. Чоловік виділявся нервовою поведінкою. Правоохоронці зупинили 35-річного місцевого мешканця для перевірки документів. Під час бесіди поліцейські встановили, що чоловік має при собі паперовий пакет з речовиною рослинного походження, зовні схожою на коноплю.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.


Жители Доброполья продолжают выращивать коноплю


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх