Жители Доброполья обеспокоены проблемами в коммунальной сфере

Переглядів: 2770 0 13.07.2017 в 14:00:52 Новини місцевої влади
Жители Доброполья обеспокоены проблемами в коммунальной сфере

12 липня 2017 року  пройшло засідання виконавчого комітету Добропільської міської ради. Головні питання, які розглянули члени виконавчого комітету, стосувались стану роботи зі зверненнями громадян за І півріччя 2017 року та стану виконавської дисципліни у виконавчому комітеті міської ради за той же період. 

За звітний період до виконкому Добропільської міської ради від мешканців надійшло та було розглянуто 312 звернень, що на 110 більше, ніж за аналогічний період минулого року. З них: 130 –  письмових звернень, 182 – усних.

Із загальної кількості 182 становлять звернення, отримані на особистих прийомах керівництва, 130 - письмові звернення.

Усі звернення вміщують 407 питань різної тематики, та найбільш актуальними залишаються питання комунальної сфери.

З особливою увагою розглядаються звернення від найменш захищених категорій населення, зокрема інвалідів, ветеранів війни та праці, осіб, які постраждали від аварії на ЧАЕС. Найчастіше вони звертаються з питаннями щодо надання допомоги в проведенні лікування, придбання ліків, забезпечення ремонту житла тощо. 

Протягом І півріччя 2017 року надійшов 51 запит на публічну інформацію, що на 12 запитів більше, ніж за І півріччя 2016 року. Збільшення кількості звернень громадян свідчить про підвищення активності населення. Мешканці знають інструменти участі у прийнятті рішень, користуються ними та впевнені в їх результативності.

Членами виконавчого комітету розглянуто й інші питання відділів та управлінь міської ради та прийнято відповідні рішення.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх