Жители Доброполья и Александровки направили в бюджеты всех уровней 129,9 миллиона гривен налога на доходы физических лиц

Переглядів: 990 0 10.05.2018 в 09:00:55 Новини податкової інспекції
Жители Доброполья и Александровки направили в бюджеты всех уровней 129,9 миллиона гривен налога на доходы физических лиц

 Протягом чотирьох місяців 2018 року мешканці Добропільщини та Олександрівщини спрямували до бюджетів всіх рівнів 129,9 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб. Сума сплаченого цьогоріч податку з доходів перевищує аналогічні показники минулого року на 1,5 % або на 1,4 млн гривень. 
 Податок на доходи фізичних осіб займає лідируючі позиції у наповненні зведеного бюджету регіону та становить 48,7% від загальних надходжень.

 Крім того, податок на доходи фізичних осіб є основним джерелом наповнення місцевих бюджетів області. З початку року на розвиток місцевих громад надійшло на 0,8 млн грн ПДФО більше, ніж торік, а саме - понад 77,9 млн гривень. 
     До державного бюджету надходження склали 33,2 млн грн, що перевищує показники 2017 року на 0,4 млн гривень. 
    Позитивна динаміка у надходженнях ПДФО пояснюється не тільки зростанням з 1 січня 2018 року мінімальної заробітної плати, але і ефективними діями органів місцевої влади та фахівців фіскальної служби області у напрямку детінізації ринку праці. 
      Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецької області закликає роботодавців сумлінно виконувати свої обов’язки перед найманими працівниками та перед державою. 
 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх