Жители Доброполья еще могут успеть принять участие в программе национальных обменов

Переглядів: 1082 0 15.03.2018 в 12:00:58 Суспільство
Жители Доброполья еще могут успеть принять участие в программе национальных обменов

Програма національних обмінів, що є частиною проекту «Містки громадської активності» за фінансування Європейського Союзу, приймає заявки на здійснення візитів у географічно протилежні регіони. 

Кінцевий термін подання заявок – 18:00 год., 19 березня 2018 року. 

Координатори проекту закликають активних українців скористатись можливістю поїхати у географічно протилежний регіон – поділитися цікавими ідеями, знайти однодумців та партнерів. Учасники отримують мікрогрант на реалізацію проекту-подорожі. Фінансова допомога для реалізації візиту становить 11 000 грн. для фізичних осіб та 13 000 грн. для громадських організацій.

Взяти участь у Програмі національних обмінів можуть представники громадських організацій, молоді лідери, журналісти, письменники, фотографи та усі активні українці, які мають на меті встановити тривалі зв’язки із представниками інших регіонів.

Формат поїздки є довільним, але має тривати мінімум 3 дні, під час яких мають бути заплановані корисні для обох сторін заходи.

Обов’язковими критеріями є: візит у географічно протилежний регіон (мінімум через 3 області), спільний із громадою відкритий захід (круглий стіл, дискусія, обговорення і т. п.), перспектива подальшої співпраці між візитером та приймаючою стороною.

За більш детальнішою інформацією звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації за адресою: м. Добропілля, вул. Московська, буд. 1, каб. №17 або за тел. (06277) 2-81-60. 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх