Жителей Доброполья приглашают принять участие в конкурсе мини-грантов

Переглядів: 1299 0 12.03.2018 в 09:00:20 Афіша
Жителей Доброполья приглашают принять участие в конкурсе мини-грантов

Український центр громадянських ініціатив "Світло" запрошує активних студентів до участі у конкурсі (у рамках проекту «Про Освіта: розвиток молодіжного самоврядування на Сході та Півдні України як стартової навчальної платформи для активних громадян) міні-проектів, спрямованих на розвиток молодіжного самоврядування.

Мета проекту – навчити молодь можливостям участі в суспільно-політичному житті та інструментам впливу на місцеву владу за рахунок розвитку місцевого молодіжного самоврядування та створення молодіжних Рад в ВНЗ та громадах.

      Проектні пропозиції мають містити заходи (культурні, мистецькі, просвітницькі, тощо), спрямовані на розвиток молодіжного самоврядування та посилення впливу молоді на місцеві громади.

У рамках конкурсу будуть підтримані суспільно значущі інноваційні проекти будь-якого формату, спрямованого на широку цільову аудиторію: фотоконкурси, конкурси творів, різноманітні мистецькі акції, квести, публічні дискусії, волонтерські акції, масові молодіжні заходи, кампанії в соціальних мережах, проекти, пов’язані з використанням новітніх медіа та соціальних мереж, інше.

Також буде підтримане створення нових молодіжних Рад, як формальних, так і неформальних. 2-3 найкращих проекти отримають фінансову допомогу у вигляді покриття затрат на їхню реалізацію у розмірі до 12500 грн., а також консультаційну допомогу в їх реалізації та моніторингу.

Кінцевий термін подачі заявок на участь у конкурсі – 15.03.2018 року.

Діяльність за проектом повинна розпочатися не пізніше 1 квітня і закінчитися не пізніше 1 травня 2018 року.

За більш детальнішою інформацією звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації за адресою: м. Добропілля, вул. Московська, буд. 1, каб. №17 або за тел. (06277) 2-81-60.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх