Житель пос. Святогоровка добровольно сдал в полицию оружие

Переглядів: 1316 0 22.07.2016 в 06:30:16 Новини поліції
Житель пос. Святогоровка добровольно сдал в полицию оружие

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї до Добропільського відділення поліції звернувся  22-річний житель с.Святогорівка, який добровільно здав мисливську рушницю марки ІЖ-17 калібру 16 мм, для подальшого переоформлення на своє ім’я.

Чоловік пояснив, що рушницю він купив у невідомого місяць назад. Прочитавши в місцевій газеті, що на даний час поліцією проводяться заходи добровільної здачі зброї, молодик одразу ж попрямував до відділення поліції, щоб здати рушницю, щоб в подальшому, після оформлення відповідних документів, зареєструвати її в особисту власність.

Нагадаємо, що громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються у них незаконно, відповідно до вимог ст.263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх