Житель Добропольского района привез домой страшный трофей + ФОТО

Переглядів: 2209 0 04.08.2016 в 02:40:10 Новини поліції
Житель Добропольского района привез домой страшный трофей + ФОТО

Гранатомет РПГ-26 вилучили правоохоронці у 27-річного мешканця Добропільського району. Молодий чоловік розповів, що вогнепальну зброю він привіз нещодавно із Авдіївки. Однак пояснити правоохоронцям з якою метою, так і не зміг. Тепер зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Правоохоронці Добропільського відділення поліції отримали інформацію про незаконне зберігання зброї одним із місцевих мешканців. Під час проведення оперативних заходів 27-річний мешканець Добропільського району був знайдений у лісосмузі неподалеку від м.Білозерське. Молодий чоловік якраз  намагався переховати вогнепальну зброю.

В бесіді з правоохоронцями чоловік розповів, що нещодавно був у гостях у своїх знайомих в Авдіївці, і там в покинутому будинку він знайшов гранатомет РПГ-26.

Чоловік привіз його додому, і сховав у лісосмузі неподалеку від свого дому. А ось сьогодні вирішив переховати зброю у більш безпечне місце, але правоохоронці завадили його діянням.

Навіщо чоловік привіз небезпечний «трофей» до себе додому  наразі належить дізнатися слідчому.

Вогнепальну зброю вилучено та направлено на експертизу.

У відношенні зловмисника відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (носіння та зберігання вогнепальної зброї) Кримінального Кодексу України. Тепер чоловіку грозить від трьох до семи років позбавлення волі.

 

Покровський відділ поліції

ГУ НП в Донецькій області


Житель Добропольского района привез домой страшный трофей + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх