Житель Добропольского района поплатися за свою гостеприимность

Переглядів: 1049 0 09.04.2019 в 10:30:57 Новини поліції
Житель Добропольского района поплатися за свою гостеприимность

Троє знайомих разом розпивали алкогольні напої та коли один з них заснув, двоє приятелів вкрали та спустошили його банківську карту. Правоохоронці встановили осіб крадіїв, які вже мають кримінальне минуле.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 54-річний мешканець с. Водянське, який повідомив, що його обікрали. Потерпілий розповів, що підозрює у цьому двох чоловіків, які напередодні були у нього в гостях.

В ході вжитих правоохоронцями оперативних дій, особи крадіїв були встановлені. Ними виявились двоє жителів цього ж населеного пункту 22 та 32 років, які раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Було встановлено, що чоловіки втрьох розпивали алкогольні напої вдома в потерпілого, а коли горілка закінчилась, господар дав одному з гостей свою банківську картку та пін-код і той вирушив до крамниці за добавкою. Застілля тривало до пізнього вечора та коли господар оселі заснув, захмелілі гості без дозволу взяли його картку і вирушили до банкомату. Здобиччю крадіїв стали 5 тисяч гривень, які вони встигли витратити на алкоголь та сигарети.

За фактом крадіжки правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Учасникам «кримінального дуету» загрожує до 3-х років тюрми.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх