Житель Доброполья за сувенирные деньги приобрел себе уголовную ответственность

Переглядів: 1533 0 23.04.2017 в 11:00:43 Новини поліції
Житель Доброполья за сувенирные деньги приобрел себе уголовную ответственность

Добропільські правоохоронці затримали 35-річного місцевого раніше засудженого місцевого мешканця, який розплатився у кафе сувенірною купюрою. За свою невдалу аферу чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

До Добропільського відділення поліції звернулась бармен одного з місцевих кафе, яка повідомила, що з нею клієнт розрахувався сувенірною купюрою номіналом в 500 гривень.

Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що невідомий чоловік придбав у кафе спиртні напої та розрахувався 500 гривневою купюрою. Жінка - бармен, нічого не підозрюючи,  відрахувала чоловіку решту  - 300 гривень справжніх грошей та віддала бажаний товар. Лише згодом вона виявляли, що то були несправжні гроші і відразу викликала зателефонувала в поліцію.

Потерпілій пощастило, клієнтів в кафе було небагато, тому вона дуже гарно запам’ятала чоловіка, який розрахувався з нею 500 гривневою купюрою. Жінка ретельно описала прикмети зловмисника, а правоохоронці, вислухавши потерпілу, почали пошуки зловмисника.

Вже через 10 хвилин поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 35-річний раніше судимий місцевий мешканець. Під час спілкування з правоохоронцями аферист в усьому зізнався та розповів, що сувенірну купюру він знайшов і вирішив за неї придбати спритні напої у найближчому кафе. Зловмисник був впевнений, що в кафе відразу не помітять, що він розрахувався сувенірною купюрою, а значить і шукати його не будуть.

Ось тільки в своїх міркуваннях чоловік помилився, тепер йому загрожує новий кримінальний строк - до 3-х років позбавлення волі, адже відносно нього розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального Кодексу України.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх