Житель Доброполья выращивал в своем огороде мини-плантацию конопли

Переглядів: 1257 0 16.09.2016 в 02:30:55 Новини поліції
Житель Доброполья выращивал в своем огороде мини-плантацию конопли

Аби замаскувати наркотичне зілля, правопорушник вирощував коноплі посеред насаджень з малиною. Однак використати коноплі чоловіку так і не вдалося. В ході відпрацювання правоохоронцям вдалося виявити незаконні посіви та їх власника.

У рамках проведення оперативно-профілактичної операції «Мак» працівники поліції отримали інформацію про ймовірне вчинення місцевим жителем кримінального правопорушення. Під час перевірки інформація підтвердилась.

Працівники поліції провели обшук домоволодіння 52-річного місцевого жителя, у результаті якого виявили у нього в палісаднику разом з малиною понад 13 кущів коноплі, які були належним чином доглянуті. Їх правоохоронці вилучили та направили на експертизу. Крім того, поліцейські виявили ще 10 маленьких кущів нарковмісних рослин,  які одразу були знищені.

Під час бесіди з правоохоронцями зловмисник повідомив, що конопля виросла сама і ніякого відношення до неї він не має, а на питання поліцейських, чому він її не знищив, чоловік нічого не відповів, і це попре те, що зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за збереження наркотиків.

Проте усі деталі вказаної події з'ясує слідство.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення особі підозри у скоєному кримінальному правопорушенні. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до 6 місяців, чи до 3 років обмеження волі.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх