Как в Доброполье планируют бороться с амброзией

Переглядів: 1263 0 04.08.2017 в 14:00:03 Новини охорони здоров'я
Как в Доброполье планируют бороться с амброзией

Амброзія полинолиста — однорічна рослина, за зовнішнім виглядом схожа на коноплю, а за розмірами і формою листків нагадує полин гіркий. Розмножується амброзія насінням, яке утворює в великій кількості. Квітковий пилок амброзії шкідливий для людини. В період цвітіння, з середини липня до настання осінніх заморозків, серед населення спостерігається алергійне захворювання амброзійний поліноз. Спостерігаючи за амброзією можна сказати, що вона справжній „зелений агресор” який успішно витісняє культурні трави, злаки та рослини, які прикрашають ландшафт.

Виконавчим комітетом Добропільської міської ради проводиться робота по виявленню та локалізації карантинних бур’янів.

           Розпорядженням Добропільського міського голови «Про посилення боротьби з карантинними рослинами» керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності, головам квартальних комітетів та ОСББ рекомендовано організувати роботи по знищенню карантинних бур’янів на підвідомчих та прибудинкових територіях.

Нагадуємо, що за невиконання заходів щодо боротьби з карантинними рослинами передбачається адміністративне покарання у вигляді накладання штрафу:

-        на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян

       - на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятидесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Тож, давайте разом боротися зі шкідливими рослинами! Не допустимо розповсюдження карантинних рослин на території міста!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх