В Добропольском районе проверили как исполняют свои обязанности работники социальной службы

Переглядів: 1070 0 06.08.2018 в 09:00:24 Новини району
В Добропольском районе проверили как исполняют свои обязанности работники социальной службы

Завідуючою відділення соціальної допомоги вдома Зінченко І.О. територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району (директор Болотова М.С.) здійснено контрольне відвідування з метою перевірки виконання соціальними робітниками Галушкіною М.В., Лягушею О.І., Калюжною О.Б. своїх обов’язків – надання соціальної послуги з догляду вдома на території Шахівської сільської ради.
Всього було перевірено 19 підопічних в селах Шахове, Володимирівка, Новоторецьке.

Маріанна Володимирівна Галушкіна знаходилася на робочому місці у Заварзіної З.І., обробляючи присадибну ділянку. Такий вид послуги зараз самий актуальний, тому соціальний працівник, не шкодуючи сил, прополює городи у всіх одиноких громадян, які знаходяться на обліку у терцентрі.
Лягуша Олена Іванівна готовила обід у підопічного Лігуші В.С., а Калюжна Оксана Борисівна – привезла з магазину продукти для підопічної Ткачук В.А. Це також дуже поширені і необхідні види соціальних послуг.
За потребою, двом ліжкохворим 4-ї і 5-ї груп рухової активності, були надані засоби санітарної гігієни - підгузники та пелюшки, які придбані завдяки виконанню угоди про соціальне партнерство між Добропільською райдержадміністрацією, Добропільською районною радою та глино-добувними підприємствами району на 2018 рік за сприяння ГО «Добре поле».
На території сільської ради двом одиноким громадянам похилого віку Іриною Іванівною вручено гуманітарну допомогу від Міжнародного товариства Червоного Хреста.
Зауваження, скарги щодо якості надання послуг від підопічних - відсутні. Порушень трудової дисципліни немає.

Соціальні робітники – люди добросовісні, чуйні і турботливі. І це по достоїнству оцінюють наші старенькі.


В Добропольском районе проверили как исполняют свои обязанности работники социальной службы


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх