В Добропольском районе засияла звезда TOV "PERSPEKTIVA"

Переглядів: 1455 0 21.11.2017 в 08:00:00 Новини району
В Добропольском районе засияла звезда TOV

Товариство з обмеженою відповідальністю «Перспектива» протягом багатьох років   є лідером серед агропромислових підприємств району. 
    За підсумками 2017 року підприємство посіло перше місце по виробничим показникам.
    На урочистих зборах до Дня працівників сільського господарства, директор підприємства Володимир Антипенко привітав трудовий колектив із завершенням хліборобського року та розповів про здобутки підприємства. Корпорація володіє 18,5 тис.га земель в Добропільському, Костянтинівському, Лиманському районах Донецької області, Кремінському районі Луганської області та П'ятихатському районі Дніпропетровської області.

       На підприємстві працює більше 450 працівників. До бюджетів  всіх рівнів сплачено  34,2 млн. грн податків. Незважаючи на несприятливі кліматичні умови і зменшення врожаю, всі зобов’язання перед орендодавцями виконані в повному обсязі, а це - 25 млн. грн. До трудового колективу звернувся з вітальним словом один із засновників підприємства - депутат Добропільськоі районної ради  Андрій Борисов. Він висловив слова подяки колективу  за кропітку працю та вклад кожного працівника в успішний результат підприємства. 
     Заступник директора, районний депутат Володимир Настич привітав всіх з професійним святом і вручив Подяки за вагомі результати в роботі працівникам сільгосппідприємства.  Трудовий колектив прийшли привітати заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, Добропільський сільський голова Анна Павлова, директор Добропільської ЗОШ Світлана Литовченко, завідуюча ДНЗ «Казка» Олена Владико, завідуюча  Добропільським СБК Надія Кравченко та учні Добропільської школи. Ірина Стрепоченко подякувала керівникам підприємства та трудовому колективу за високі виробничі досягнення та співпрацю в соціальній сфері і вручила Сертифікат про те, що в Сузір’ї Лева засяяла зірка “TOV PERSPEKTIVA”, названа на честь підприємства. Нехай ця зірка на небосхилі ніколи не згасає, а нагадує про шлях до нових вершин.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх