В Добропольской ОШ №19 состоялось заседание школьного методического объединения учителей начальных классов

Переглядів: 922 0 07.11.2017 в 10:00:22 Освіта
В Добропольской ОШ №19 состоялось заседание школьного методического объединения учителей начальных классов

2 листопада 2017 року в Добропільській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №19 відбулося засідання шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів з теми «Проектування навчального середовища нової початкової школи». 

     Основне завдання сучасної початкової школи переорієнтувати навчання на освоєння знань, умінь та ставлень, які потрібні сучасній людині для життя, заохочувати дітей до навчання, робити їх успішними.

     Вчителі розглянули питання запровадження Концепції Нової української школи в освітніх закладах І го ступеня, ознайомилися з орієнтовним переліком засобів навчання в початковій школі, (перелік вимог, яким має відповідати класна кімната, організація навчальних матеріалів).

     Вчитель початкових класів Валентина Іванівна Дронь  познайомила колег із власними методичними доробками та запросила до дискусії у форматі круглого столу «Як зробити урок ефективним».

     Шевчук Катерина Дмитрівна поділилась досвідом роботи з питання «Активізація мислення учнів початкових класів через застосування інноваційних освітніх технологій».  

    Закінчилось засідання  творчою роботою з розробки  «родзинок»  з досвіду вчителів під керівництвом Лідії Григоріївни Солощенко.

   «Воркшоп»,  на якому  вчителі засідання використовували особистий досвід і професійні знання та вміння.

    Плідна робота ШМО дає можливість забезпечувати неперервність   педагогічної освіти, формує потребу і здатність особистості до самонавчання.


Джерело: http://viddilosvitydmr.at.ua

Мітки: засiння, ШМО


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх