«Запитай у лікаря»: новий формат комунікації пацієнтів та лікарів в Україні

Переглядів: 728 0 01.08.2019 в 14:00:26 Новини України
«Запитай у лікаря»: новий формат комунікації пацієнтів та лікарів в Україні

Перша трансляція відбудеться 1 серпня 2019 року на офіційній сторінці МОЗ України в Facebook.

МОЗ України запускає новий формат комунікації «Запитай у лікаря» для популяризації відповідального ставлення до свого здоров’я та підвищення довіри до доказової медицини. Про це повідомляється на сайті Кабміну.

«Запитай у лікаря» — формат онлайн-спілкування пацієнтів та лікарів на найбільш затребувані теми. На сторінці МОЗ України у Facebook відбуватимуться трансляції наживо, під час яких користувачі мережі зможуть отримати відповіді від досвідченого спеціаліста.

Перша тема — вакцинація. Які щеплення слід зробити дітям до 1 вересня? Від чого треба вакцинуватися дорослим? Хто може отримати щеплення безоплатно та як це зробити? Відповіді на всі ці та інші питання можна почути від Федора Лапія, лікаря-інфекціоніста, доцента кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО імені П. Л. Шупика, члена Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики.

Перша трансляція відбудеться 1 серпня 2019 року о 13:00 на офіційній сторінці МОЗ України в Facebook.

МОЗ України наголошує, що будь-які консультації щодо стану здоров’я ви маєте отримувати насамперед у сімейного лікаря, терапевта або педіатра, з яким ви підписали декларацію. Саме на рівні сімейних лікарів у світі вирішуються до 80% питань стосовно здоров’я. Формат «Запитай у лікаря» — це додаткова можливість дізнатися у фахівців відповідь на те чи інше питання, що не може замінити візит і повноцінну індивідуальну консультацію з вашим лікарем.


Джерело: https://sud.ua

Мітки: украина, моз


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх