Заклади дошкільної, середньої та позашкільної освіти Великого Добропілля вступають в новий навчальний рік готовими для навчання та дозвілля

Переглядів: 829 0 01.09.2019 в 09:30:22 Освіта
Заклади дошкільної, середньої та позашкільної освіти Великого Добропілля вступають в новий навчальний рік готовими для навчання та дозвілля

Кадрові питання
В 32 закладах освіти міста (школах, дитсадках, позашкільних закладах) працює 780 педагогів, з них 130 пенсіонерів. Серед 32 керівників налічується 11 пенсіонерів. Разом з тим, школи потребують 11 педагогів (музики, іноземних мов, праці, фізики), дитсадки одного музичного керівника та двох вихователів, ДЮСШ – тренера зі спортивної гімнастики. Передбачається прийняти на роботу 10-15 молодих спеціалістів. Педагоги міста постійно підвищують свою кваліфікацію, як на обласному, так і місцевому рівнях.

Підручники 
В останні роки по всій Україні відчувалася нестача шкільних підручників, учні деяких класів отримували їх з запізненням, інколи до півроку. У новому навчальному році всі класи забезпечені підручниками на 100%. Крім того, відділ освіти замовив нові підручники у загальній кількості близько 17 тисяч примірників, частина з них вже отримана.

Господарські питання
До початку навчального року по кожному закладу освіти складено акти готовності теплового господарства до зими та акти санітарно-епідеміологічного обстеження.Відділ освіти заключив договори на постачання вугілля для власних котельних, також проведена значна робота по профдезінфекції, перезаряджанню вогнегасників, державній перевірці тепломірів тощо. В школи та дитсадки поступлять кухонне приладдя, засоби гігієни, протипожежне обладнання, меблі та інше.
Отже, заклади дошкільної, середньої та позашкільної освіти Великого Добропілля вступають в новий навчальний рік готовими для навчання та дозвілля.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх