"Захисники Донеччини" Добропільського осередку будуть допомогати військовим та правоохоронцям під час чергування та патрулювання

Переглядів: 1245 0 01.12.2018 в 13:30:20 Суспільство

Вчора відбулось засідання активіситів ГС "Захисники Донеччини" Добропільського осередку. Головна тема зустірічі - ситуація в країні, останні події. Мова йде про напад російських військових на українських моряків і введення воєнного стану. Поки незрозуміло, як далі розвиватимуться події, втім, у разі встановлення комендантської години активісти вирішили допомагати військовим та правоохоронцям під час чергування та патрулювання.
Також вирішили, що вкрай важливо наразі відпрацювати свої воєнні навички, тож спільно з військовослужбовцями у грудні відбудуться навчання для активістів Добропільської самооборони.
Серед питань на порядку денному були не лише питання військового характеру - обговорили зокрема підняття тарифів на тепло, а також ситуацію, яка склалась у районі. Нагадаємо, районні депутати більшістю голосів висловили недовіру голові райдержадміністрації. 
Не забули і про свято, яке відбудеться трохи більше ніж за тиждень. Активісти ГО "Патріоти Добропілля" візьмуть участь у святкуванні Дня Збройних Сил України, їх вже запросили до кількох навчальних закладів.



Джерело: Захисники Донеччини


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх