За сутки правоохранители задержали сразу троих наркоманов

Переглядів: 1768 0 07.09.2016 в 02:40:27
За сутки правоохранители задержали сразу троих наркоманов

За минулу добу правоохоронці Покровської оперативної зони затримали трьох місцевих жителів із «запасами» коноплі

Правопорушники були виявлені на вулицях Добропілля, Селидова та Покровська. Всі троє стверджували, що періодично вживають наркотики, тому і зберігали їх для власного вживання. За незаконні дії з наркотичними засобами «курцям» загрожує до 3 років позбавлення волі.

Так, співробітниками Добропільського відділення поліції, які несли службу у групі швидкого реагування, під час чергового виїзду на місце пригоди був зупинений 36-річний житель Добропільського району. Під час огляду його речей правоохоронці одразу помітили у чоловіка підозрілий пакет, в якому було виявлено три свіже зірваних гілки коноплі. За словами останнього, «траву» він періодично покурює, тому і зірвав її для себе.

В цей же день правоохоронці Селидівського відділення поліції також виявили чергового «нарколюбителя». 43-річний чоловік був зупинений правоохоронцями прямо у центрі міста. Під час зовнішнього огляду у лівому кармані його джинсів поліцейські виявили та вилучили невеличкий згорток в поліетиленовому пакеті з висушеною, подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на коноплю. Правопорушник повідомив, що зберігав наркотики для власного вживання.

Аналогічний факт задокументували правоохоронці Покровського відділу поліції. Під час профілактичного відпрацювання території міста поліцейськими було складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 175-1 «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях» Кодексу України про адміністративні правопорушення у відношенні 46-річного місцевого жителя, який палив на одній із зупинок громадського транспорту. З дозволу правопорушника, поліцейські провели огляд його особистих речей, під час якого правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору, з характерним запахом коноплі.

Як пояснив чоловік, вилучені в нього наркотики він зберігав для особистого вживання, без мети збуту.

Всі незаконні речовини вилучено та направлено на експертизу. Відносно правопорушників порушено кримінальні провадження за ч. 1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх