За сутки правоохранители Добропольского отделения полиции изъяли наркотики у двух местных жителей

Переглядів: 1329 0 25.03.2017 в 13:00:29 Новини поліції
За сутки правоохранители Добропольского отделения полиции изъяли наркотики у двух местных жителей

Поліцейські під час патрулювання міста Білицьке виявили та вилучили згорток з наркотиками у місцевого мешканця, а ще одного любителя «травички» затримали у Білозерську. За даними фактами відкриті кримінальні провадження і тепер правопорушникам загрожує до з років позбавлення волі.

Оперативники Добропільського відділення поліції отримали інформацію про те, що житель міста Білозерське зберігає при собі наркотики. В ході проведення оперативних дій, правоохоронці відстежила маршрут пересування підозрюваного 34-річного чоловіка та, зупинивши його для перевірки, виявили та вилучили в нього кілько сірникових коробок, наповнених коноплею. Правопорушник пояснив, що наркотики він зберігає для власного споживання, а зірвав їх та висушив ще восени.

Аналогічний випадок стався годиною пізніше. Співробітники поліції зупинили 22-річного раніше судимого чоловіка у місті Білицьке для перевірки документів. Під час поверхневого обшуку правоохоронці виявили та вилучили у нього паперовий згорток з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. Чоловік розповів поліцейським, що давно вже вживає наркотики та зберігає їх для власного вживання.

В обох випадках наркотики були вилучені та відправлені на експертизу.

У відношенні нарколюбителів відкриті кримінальні провадження за порушення ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до 3 років позбавлення волі.


За сутки правоохранители Добропольского отделения полиции изъяли наркотики у двух местных жителей


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх