За сутки Добропольские правоохранители раскрыли два преступления

Переглядів: 1597 0 14.10.2017 в 15:00:35 Новини поліції
За сутки Добропольские правоохранители раскрыли два преступления

Співробітники Добропільського відділення поліції за добу розкрили дві крадіжки. Здобиччю зловмисників стали мобільні телефони. Наразі правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Так, правоохоронцям вдалось встановити особу чоловіка, який в місцевому кафе поцупив з сумки одного з відвідувачів мобільний телефон. Ним виявився 32-річний житель Добропільського району, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. Зловмисник розповів, що заволодівши чужим телефоном, відразу відніс його до ломбарду, а виручені гроші «прогуляв» в той же день. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до шести років.

В цей же день правоохоронці викрили ще одного «нечистого на руку» чоловіка. Ним виявився 38-річний співмешканець потерпілої. Жінка, посварившись з чоловіком, вигнала його з дому, а коли він пішов, то угледіла, що співмешканець «прихопив» із собою її телефон. Наразі правоохоронці вилучили у зловмисника мобільний телефон та найближчим часом повернуть його власниці. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 «Крадіжка».

Наразі підозрювані, в рамках відкритих кримінальних проваджень, перевіряються поліцією на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх