За що полісмени затримали двох жителів Авдіївки та Добропілля

Переглядів: 1402 0 26.06.2016 в 04:35:44 Новини поліції
За що полісмени затримали двох жителів Авдіївки та Добропілля

Протягом минулої доби співробітниками поліції зареєстровано два факти незаконного зберігання наркотичних речовин мешканцями Авдіївки та Добропілля. Наркотики вилучені та направлені на дослідження, а правопорушникам загрожує до 3 років в’язниці.

Головною метою поліції у боротьбі з наркотиками є, в першу чергу, протидія та профілактика наркотизації населення. Фактично щодня співробітники Покровського відділу поліції виявляють факти незаконного зберігання, поширення і вживання наркотичних речовин на території обслуговування.

Минулий день не став винятком. В ході профілактичного відпрацювання території прифронтової Авдіївки, співробітниками місцевого відділення поліції був зупинений для перевірки документів підозрілий чоловік.

Під час перевірки чоловік зізнався, що має при собі наркотик. У присутності понятих у чоловіка було виявлено та вилучено газетний згорток з подрібненою рослинною речовиною зовні схожою на наркотичний засіб.

Хазяїн речовини пояснив, що виявлена у нього речовина є марихуаною, яку він сам виготовив з дикоростучої коноплі, для власного вживання. Правопорушником виявився ніде не працюючий місцевий мешканець 46-ти років.

Ще один любитель кайфу був затриманий правоохоронцями Добропільського відділення поліції під час патрулювання вулиць міста. На цей раз правопорушником виявився 34-річний місцевий мешканець.

Молодий чоловік пояснив, що вже тривалий час вживає наркотичні речовини. Нещодавно він на околиці міста знайшов дикоростучий кущ коноплі та виготовив із нього марихуану для власного вживання шляхом паління.

В обох випадках наркотичні речовини вилучені та направлені на експертизу, а у відношенні правопорушників відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Таким чином любителі наркотичного зілля можуть потрапити за грати на строк до 3 років.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх