Жительница Доброполья незаконно предоставляла жилье иностранцам

Переглядів: 1102 0 06.11.2017 в 12:00:47 Новини поліції
Жительница Доброполья незаконно предоставляла жилье иностранцам

За тиждень проведення операції «Мігрант» співробітниками поліції Покровської оперативної зони виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 9 громадян РФ, Грузії, Туркменістану та Азербайджану. Один порушник примусово повернутий за межі країни.

З 26 жовтня розпочалось оперативно-профілактичне відпрацювання, спрямоване на запобігання нелегальній міграції, а також іншим правопорушенням, що вчиняють іноземці та особи без громадянства.

Під час проведення операції «Мігрант» співробітниками поліції Покровської оперативної зони виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 9 громадян. Серед них піддані Російської Федерації, Грузії, Туркменістану та Азербайджану. На іноземців складено 6 протоколів за ст. 203 «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Інформація за даними фактами направлена в міграційну службу, а відносно одного з них прийняте рішення про примусове видворення за межі нашої країни.

Також була виявлена мешканка Добропілля, яка незаконно надавала житло іноземцям. Жінка притягується до адміністративної відповідальності за ст. 205 «Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства» КУпАП.

Крім цього в ході профілактичних заходів було затримано 41- річного громадянина Російської Федерації, який скоював крадіжки з магазинів косметики та парфумерії на території нашої держави. Під час перевірки було встановлено, що чоловік є мешканцем Таганрогу. Після відбування покарання за скоєння майнового злочину чоловік приїхав до України та вирішив залишитися.

Однак боротьба з порушеннями міграційного законодавства на цьому не закінчується, оперативно-профілактичні заходи у цьому напрямку продовжуються.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх