За кражу кабеля жителю Белозерского "светит" три года тюрьмы

Переглядів: 1300 0 28.04.2017 в 14:00:09 Новини поліції
За кражу кабеля жителю Белозерского

22-річний житель Білозерська викрав 20 метрів телефонного кабелю з даху місцевої багатоповерхівки. Чоловік хотів збагатитися, однак замість цього заробив собі кримінальну відповідальність. Тепер злочинцю загрожує до 3 років в’язниці.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення, про крадіжку кабельно-провідникової продукції з багатоповерхівки у місті Білозерське.

Вже через кілька хвилин правоохоронці прибули за вказаною адресою, однак зловмисника на місці не застали. Під час обстеження прилеглої території поліцейськими було встановлено, що здобиччю зловмисника стало близько 20 метрів електрокабелю.

Правоохоронці одразу розпочали пошуки зловмисника. У ході проведення оперативно – розшукових заходів працівниками поліції була встановлена особа, яка здійснила дане правопорушення. Зловмисником виявився 22-річний мешканець Білозерська, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

 Затриманий зізнався у скоєнні крадіжки та розповів поліцейським, що таким чином він вирішив трохи «підзаробити».

Тепер правопорушнику доведеться відповідати перед законом. Відносно молодика відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Таким чином, молодому злодію загрожує до 3 років позбавлення волі.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх