По ходатайству прокуратуры арестован председатель Шиловского сельского совета

Переглядів: 1172 0 03.10.2018 в 12:00:43 Новини поліції
По ходатайству прокуратуры арестован председатель Шиловского сельского совета

Суд підтримав клопотання прокуратури Донецької області та обрав для підозрюваного в отриманні неправомірної вигоди посадовця запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 64 тис грн. Крім того, за клопотанням прокуратури чоловіка відсторонено від посади.

 Нагадаємо, 25 вересня співробітниками прокуратури Донецької області спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Донецькій області та Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях викрито на отриманні неправомірної вигоди голову Шахівської сільської ради Добропільського району.

У ході досудового розслідування встановлено, що у грудні 2017 року до вказаної посадової особи звернувся підприємець із пропозицією укласти з сільською радою договір щодо поставки світильників на суму 138 тис грн, на що голова сільради, використовуючи службове становище та діючи всупереч інтересам служби, повідомив про можливість укладення такого договору за умови передачі особисто йому грошових коштів у розмірі 5 000 грн.

Досудове розслідування триває.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх