За хранение наркотиков житель Доброполья привлечен к уголовной ответственности

Переглядів: 1481 0 21.01.2017 в 12:00:05 Новини поліції
За хранение наркотиков житель Доброполья привлечен к уголовной ответственности

За збереження наркотиків мешканеця Добропілля притягнуто до кримінальної відповідальності

Минулої доби поліцейські Добропільського відділення поліції виявили та задокументували один факт незаконного зберігання наркотичних засобів. Правопорушник зізнався, що зберігав «травичку» для власної потреби, але це не позбавить його від відповідальності.

Правоохоронці Добропільського відділення поліції під час патрулювання вулиць міста, звернули увагу на підозрілого чоловіка, якому вони зробили зауваження за паління в громадському місці. 40-річний місцевий мешканець добровільно зізнався поліцейським, що має при собі заборонену речовину, а саме висушену коноплю. Співробітники поліції вилучили наркотичну речовину, вага якої складала майже 10 грамів.

Вилучену наркотичну речовину поліцейські направили на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (незаконне зберігання наркотичних речовин) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Співробітники Добропільського відділення поліції вкотре звертаються до громадян, - як що ви маєте інформацію про осіб, які вживають наркотичні засоби або вам відомі місця розповсюдження наркотичних речовин, прохання телефонувати на цілодобовий телефон поліції 102.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх