За фактом подій в ОВК 50-го округу розпочато досудове розслідування

Переглядів: 1371 0 24.07.2019 в 08:30:11 Новини поліції
За фактом подій в ОВК 50-го округу розпочато досудове розслідування

Поліція забезпечує публічну безпеку на території ОВК округу №50 у місті Покровськ, де відучора триває акція протесту через підрахунок голосів. За фактом подій в ОВК розпочато досудове розслідування, повідомляє Покровський відділ поліції.

«Спостерігачі в окружній виборчій комісії №50 виявили ознаки порушень виборчого процесу, через що біля приміщення ОВК розпочалася протестна акція. Протестувальники встановили намети, а також почали підносити шини. Поліція забезпечує публічну безпеку на території ОВК. На місці працюють групи документування та групи комунікації, а також перебуває керівництво обласного главку та місцевої поліції»,  йдеться в повідомленні.

За інформацією про порушення виборчого процесу розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 157 Кримінального кодексу України (перешкоджання здійсненню виборчого права, яке вплинуло на результати виборів).

За кримінальним провадженнями тривають слідчі дії.

«Поліція діє у рамках чинного законодавства та дотримується політичної нейтральності»,  наголошують у відділі комунікації поліції Донецької області.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх