Внимание! С 6 декабря движение через Анновку закрыто!

Переглядів: 1900 0 06.12.2018 в 10:30:04 Афіша
Внимание! С 6 декабря движение через Анновку закрыто!

До уваги водіїв! З 6-го грудня у Добропільському районі вводиться заборона руху для всіх видів транспорту автодорогою через село Ганнівка! Заходи пов’язані з виконанням робіт із улаштування під’їзних шляхів до моста (об’єкта капремонту)!

Наказом Служби автомобільних доріг у Донецькій області тимчасово змінено організацію дорожнього руху на автодорозі загального користування державного значення Т-05-14 Добропілля – Лиман на ділянці Добропілля – Новотроїцьке! З 6-го грудня проїзд всіх транспортних засобів здійснюватиметься в об’їзд об’єкта капремонту – моста через несудноплавну річку Бик.

На період виконання робіт схема об’їзду передбачає рух транспортних засобів із використанням мережі місцевих доріг за маршрутом Добропілля – Новодонецьке – Новоявленка – Новотроїцьке (і у зворотному напрямку). На даний час триває облаштування альтернативного маршруту необхідними дорожніми знаками.

Довідково

Зазначений мостовий перехід є частиною автомобільної дороги загального користування державного значення Т-05-14 Добропілля – Лиман. Штучна споруда розташована у с. Ганнівка, на виїзді з Добропілля у напрямку Краматорська (кілометрова прив’язка об’єкта: км 6+096). Станом на 5 грудня на об’єкті капремонту виконано левову частку робіт (монтаж балок прогонової будови, улаштування монолітної залізобетонної накладної плити тощо). Всі ремонтні роботи виконувалися з організацією проїзду тимчасовим шляхом уздовж об’єкта, улаштованим штучним засипанням природного водотоку. На даний час на об’єкті тривають роботи з улаштування перехідних плит. Окрім мостовиків у ремонті ділянки будуть задіяні й дорожники для ремонту під’їзних шляхів до споруди (із розширенням проїзної частини).

На відміну від колишнього мосту з вичерпаним строком експлуатації (роком побудови – 1958), новий капітально відремонтований міст відповідатиме нормативним вимогам та параметрам автодороги III категорії. Зокрема проект передбачає наявність відокремлених від проїзної частини пішохідних тротуарів (із урахуванням безперешкодного та зручного пересування маломобільних груп населення).

Роботи виконує ТОВ «Мостстройком». Замовник – Служба автомобільних доріг у Донецькій області. Джерела фінансування: Державний дорожній фонд та обласний бюджет (кошти від «митного експерименту»).

Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитись до тимчасових незручностей! Про відновлення руху буде повідомлено додатково!  

 

 


Джерело: Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх