З 1 вересня 2019 року у Добропіллі буде впроваджено дистанційне навчання

Переглядів: 914 0 13.08.2019 в 10:30:37 Освіта
З 1 вересня 2019 року у Добропіллі буде впроваджено дистанційне навчання

На засіданні Громадської ради, яке відбулося 9 серпня, говорили про дистанційну форму навчання. Доповідала заступник начальника відділу освіти міської ради БОБРОВСЬКА Наталя.

Дистанцiйне навчання — це форма навчання з використанням комп’ютерних і телекомунiкацiйних технологiй, якi забезпечують iнтерактивну взаємодiю викладачiв та учнів на рiзних етапах навчання i самостiйну роботу з матерiалами iнформацiйної мережi.

Базовою дистанційною школою у Добропіллі визнано НВК № 4

Для організації роботи на дистанційній платформі 28 вчителів НВК пройшли корпоративні курси.

Протягом 2018-2019 н.р. педагоги та адміністрація школи були учасниками онлайн-вебінарів та тренінгів «Освіта кожному: інформаційна кампанія закладів освіти для молоді з непідконтрольних територій та територій уздовж лінії розмежування в Донецькій області».

На платформі e – school створена сторінка Добропільського НВК, яка надає інформацію, щодо організації дистанційного навчання.

Наталя Олександрівна зауважила, що згідно чинного законодавства, у одному класі має бути не менше 8 учнів. «На даний момент отримано 11 заяв від батьків, діти яких бажають пройти дистанційне навчання. Але, зважаючи на те, що серед заявників учні різних класів, єдиний клас сформувати поки що немає можливості. – зазначила освітянка – Та ми сподіваємося, що до початку навчального року бажаючих буде достатньо для організації класів»


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх