Вугільні підприємства ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» збільшили заборгованість перед ПФУ

Переглядів: 1124 0 12.12.2019 в 10:30:41 Пенсійний фонд України
Вугільні підприємства ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» збільшили заборгованість перед ПФУ

Станом на 01.12.2019 року заборгованість до бюджету Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України становить 141089,4  тис.грн,  в порівнянні з аналогічним періодом минулого року борг збільшився на 40%.  

Найбільше зростання заборгованості  виникло в листопаді 2019 року по  вугільних підприємствах міста за рахунок  не сплачених поточних платежів по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах в сумі  7 834,0 тис грн., а саме:

ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля»  в сумі 6 306,8тис грн.;

ТДВ «Шахта Білозерська» в сумі 1 252,8тис. грн.;

ПАТ «ДТЕК Добропільська ЦЗФ»   в сумі  141,8 тис.грн.;

ПАТ «ДТЕК Октябрська ЦЗФ» в сумі   132,6тис.грн.       

Питома вага платежів вугільних підприємств міста в загальній сумі власних надходжень до бюджету Пенсійного фонду України становить 99%, які направляються на виплату та доставку пенсій 38 тисяч пенсіонерів, що перебувають на обліку в управлінні. Сума власних надходжень за листопад склала 88,2 тис. грн., що становить 1,2% до планових показників та на 0,05% забезпечує місячну потребу на виплату пенсій громадянам.

Внаслідок несплати поточних платежів до бюджету Пенсійного фонду України  вугільними підприємствами  ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля»  виникає загроза  щодо виконання доходної частини бюджету за 2019 рік та  своєчасного фінансування та виплати пенсій.

Управлінням для вирішення питання наповнення бюджету ПФУ направлені листи до керівників вказаних підприємств, генеральному директору ТОВ «ДТЕК» Тимченко М.В., поставлено до відома Добропільського міського голову Аксьонова А.А., ініційовано розгляд питання на засіданні міської тимчасової комісії з  питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат,  направлено звернення до профспілки вугільної промисловості.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх