Все больше жителей Доброполья декларируют свои доходы

Переглядів: 1315 0 22.04.2016 в 17:23:48 Новини податкової інспекції
Все больше жителей Доброполья декларируют свои доходы

За перший квартал 2016 року 485 громадян Добропільщини задекларували свої доходи

Декларації про майновий стан і доходи, отримані в 2015 році, вже подали 485 громадян, загальна сума задекларованого доходу складає 6,3 млн.грн. Сума податків, яка надійде до бюджету від декларантів – 602,0 тис.грн., що майже в 2 рази більше, ніж за аналогічний період 2015 року.

Для зручності процесу декларування для громадян і бізнесу створені всі належні умови. Подати декларацію або отримати професійні консультації щодо її заповнення можна в Центрах обслуговування платників. Для зручності декларантів на веб-порталі ДФС України функціонує сервіс «Декларування он-лайн», який дозволяє заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які органи фіскальної служби надають безкоштовно.

Електронні ключі сьогодні можна отримати в пункті реєстрації акредитованого центру сертифікації електронних ключів - в м. Краматорську.

Громадяни також можуть скористатися послугами пошти, але варто пам'ятати - в цьому випадку треба врахувати термін доставки поштою.

Нагадуємо, задекларувати доходи необхідно до 1 травня 2016 року.

 

   

Сектор організації роботи

 Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх