«Уверенный старт» путешествует по дошкольным учреждениям Доброполья

Переглядів: 1129 0 11.02.2018 в 10:00:06 Новини спорту
«Уверенный старт» путешествует по дошкольным учреждениям Доброполья
Педагоги міста Добропілля Героєва В.І., методист методичного кабінету відділу освіти та Андруняк А.І., вихователь-методист ЗДО № 34 «Вуглик», стали активними учасниками тренінгу «Підготовка тренерів для навчання вихователів ЗДО за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт», який був організований для центрального сектору області на базі опорної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 Покровської міської ради.
574643645654
Тренери — автори програмно-методичного комплексу «Впевнений старт» Хартман О.Ю. та Корнєєва О.Л. ознайомили педагогів зі змістом, особливостями впровадження, алгоритмом організації життєдіяльності дітей старшого дошкільного віку перед вступом до Нової української школи. Упродовж заходу учасники навчалися проводити тренінги в дошкільних закладах із педагогами, а також працювати не тільки з дітьми, але й з батьками, а по завершенню – отримали сертифікати.
Учасники тренінгу висловлюють щиру подяку організаторам і тренерам за можливість навчитися та долучитися до створення єдиної команди висококваліфікованих фахівців, які перетворять дитячі садки Добропілля на комфортні заклади дошкільної освіти, де кожен малюк отримає впевнений старт у доросле шкільне майбуття!

Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх