Воспитанники коллектива "Радуга-Шанс" успешно выступили на конкурсе искусств «Народные истоки»

Переглядів: 945 0 20.04.2019 в 13:30:54 Творчість
Воспитанники коллектива

13 - 14  квітня в м. Лозова відбувся відкритий конкурс мистецтв «Народні джерела». Конкурс організували і провели педагоги вищого училища культури за підтримки Харківської обласної ради, Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, обласного комунального закладу «Лозовського вищого коледжу мистецтва». На конкурс з'їхалися колективи Харківської та Донецької областей. 13 квітня змагалися інструменталісти та вокалісти, 14 квітня хореографічні колективи та ансамблі, малі танцювальні форми та солісти. “Народний художній колектив” ансамбль сучасного танцю “Райдуга-Шанс”, у складі трьох груп та солістів, представляв Центр дитячої та юнацької творчості м. Добропілля. Учасників було дуже багато. Діти та батьки хвилювалися та підтримували один одного. Конкурс тривав 8 годин, на сцені змінювалися колективи, танцювальні напрями хореографічного мистецтва.

В номінації «Естрадний танець» молодша група колективу, з композицією «Хвостики метелики», отримала диплом Лауреата ІІІ премії, в номінації «Народний танець» середня група колективу отримала диплом Лауреата І премії. Композиція «Клумпакоіс» підкорила присутніх. Вихованці старшої групи колективу з композицією «Лети літо» стали Лауреатами І премії

Вдало виступили солісти: Семенова Софія - дипломант конкурсу, Гайбу Олександра - Лауреат ІІІ премії, Ткаченко Марія - Лауреат ІІ премії, Сазанська Маргарита - Лауреат І премії, кожна у своїй номінації та віковій категорії.

Дуже сподобався конкурс. Вихованців старшої групи запросили вступати до вищого училища культури. Деякі замислились. Керівники висловлюють подяку батькам за підтримку колективу «Райдуга-Шанс»,  бо діти, батьки та керівники це дружина сім'я ЦДЮТ.


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх