Вокальному колективу "Джерело" Світлівського БНТ присвоєно звання "народний аматорський"

Переглядів: 915 0 26.03.2018 в 11:00:58 Творчість
Вокальному колективу

23 березня 2018 року у Світлівському будинку народних традицій відбувся своєрідний екзамен – концерт вокального колективу "Джерело", який атестувався на присвоєння звання «Народний аматорський».

   Виступ колективу оцінювала обласна атестаційна комісія у складі: в.о. начальника управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації С.В. Шмельвої, заступника начальника управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації А.В. Певної та в.о. директора Донецького обласного учбово-методичного центру культури А.В. Ловягіна.

   Колектив гідно представив свою творчість. В його репертуарі багато українських пісень різноманітного характеру - сумних, веселих, жартівливих. Учасники колективу не тільки талановито співають, але і грають на музичних інструментах: тромбоні, баяні, скрипці, трещотках...  Після гарячого обговорення комісією були надані рекомендації щодо вдосконалення вокальної та акторської майстерності і... присвоєно почесне звання "народний".

  Вітаємо Світлівський будинок народних традицій, відділ культури і туризму Добропільського району і всю дружну творчу сім'ю Донецької області з народженням нового "народного аматорського" колективу "Джерело"!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх