Вокалисты добропольского ЦДЮТ успешно выступили на Всеукраинском фестивале

Переглядів: 768 0 02.07.2019 в 14:30:24 Творчість
Вокалисты добропольского ЦДЮТ успешно выступили на Всеукраинском фестивале

Очаків – невелике курортне містечко, що розташоване на півдні Миколаївської області де хвилі Дніпровсько-Бузького лиману зустрічаються з солоними хвилями Чорного моря. Але вже не один рік поспіль це маленьке містечко приймає у себе Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина».

 Цьогоріч фестиваль вразив великою кількістю учасників вокального мистецтва, понад 400 вокалістів з Донецької, Сумської, Хмельницької, Миколаївської, Одеської областей змагались за звання найкращого.  Донецьку область представляла вокальна студія «Дзвіночок» ЦДЮТ м.Добропілля  (керівник Катерина Московцева).                                      

 Конкурс тривав 2 спекотних дні, та наші вихованці не поступалися своїм талантом професіоналізмом, яскравістю виступів іншим учасникам конкурсу.

В номінації «Естрадна пісня» Валерія Сметана здобула ІІ премію, Крестина Козенятко та старша група колективу - ІІІ премію, а наші юні виконавці Варвара Якименко, Поліна Щербак та Олександра Личенкова отримали дипломи учасника. В номінації «Народна пісня» Карина Іваник здобула І премію.

Після важких конкурсних днів учасники знімали втому на цікавих та веселих музично-розважальних програмах і дискотеках, купанні в аквапарку та в теплому Чорному морі.

Участь у фестивалі, його неймовірний творчий колорит і енергетика в поєднанні з прохолодою чорноморського повітря, подарували нам неймовірні емоції та враження.

Щиро вітаємо переможців фестивалю!

 

Московцева К.В., керівник вокальної студії  «Дзвіночок»


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх