Вниманию родителей, дети которых требуют лечения

Переглядів: 1835 0 25.03.2016 в 07:11:16 Новини охорони здоров'я
Вниманию родителей, дети которых требуют лечения
         КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» інформує, що до Уповноваженого Президента України з прав дитини Кулеби М. надійшла пропозиція від спеціалістів дитячої лікарні Шрайнерс, Бостон, США щодо надання послуг з консультування та лікування дітей, які мають незрощення піднебіння та незрощення верхньої губи.
         В грудні 2015 року в м.Львові, на базі Львівської обласної клінічної лікарні «Охматдит» спеціалісти даної клініки здійснили успішно проект консультування та лікування дітей, які мають рубцеві опіки, деформацію рук, ніг, сколіоз.
         На даний час спеціалістами даної дитячої лікарні розглядається питання щодо лікування дітей (первинна операція та корекція після операційних станів), які мають незрощення піднебіння та незрощення верхньої губи.
         Вони готові здійснити лікування в першу чергу дітей, які виховуються в інтернатних закладах усіх типів та дітей, які виховуються в сім’ях.
         З метою підготовки матеріалів просимо батьків дітей, які потребують даного виду лікування та консультування, звернутися до їх сімейного лікаря до 31 березня 2016 року.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх