Внимание - каждому человеку!

Переглядів: 1112 0 30.09.2015 в 17:40:16 Новини району
Внимание - каждому человеку!

Другий місяць осені починається з особливої дати. Першого  жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Коли мова йде про Пенсійний фонд, це відразу асоціюється з людьми похилого віку та виплатою пенсій. Дійсно, пріоритетними та найважливішими завданнями для управління Пенсійного фонду України в м. Добропіллі та Добропільському районі Донецької області залишаються забезпечення вчасної та в повному обсязі виплати пенсій 37033 громадянам міста та району.

На сьогодні в Україні створено систему законодавства щодо соціального захисту літніх людей. Законодавчі акти спрямовані на підтримку громадян похилого віку, повернення їх до самостійного повноцінного життя. До них належить ціла низка законів, зокрема: «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні»; «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»; «Про соціальний захист дітей війни», «Про жертв нацистських переслідувань», «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» тощо.

Турбота про людей похилого віку посідає центральне місце в діяльності органів Пенсійного фонду, адже понад 24218 пенсіонерів управління – люди віком понад 60 років, з них 2 особи перетнула столітній рубіж. Найважливіше завдання – щоб люди поважного покоління, які звертаються до пенсійників за консультаціями, отримали кваліфіковану допомогу, відчули чуйне ставлення до їхніх життєвих проблем та залишилися вдоволені результатами й рівнем обслуговування.

Під особливою увагою спеціалістів знаходяться учасники війни, яких в управлінні налічується – 1687 осіб, учасники бойових дій – 220 осіб, інваліди війни – 237 осіб, діти війни – 9967 осіб.

Керівництво та фахівці Пенсійного фонду завжди готові відповісти на наболілі питання громадян, тож систематично проводять виїзні прийоми за місцем їх проживання. Необхідну інформацію можна також отримати, звернувшись до громадської приймальні, адже вона працює у нашому управлінні за принципом «єдиного вікна». Для людей, які не мають можливості безпосередньо прийти на прийом до спеціаліста, щоденно діє «гаряча телефонна лінія» за номером - 2-89-04. З початку року на “гарячу телефонну лінію” управління звернулося 166 громадян.

Особлива увага до людей похилого віку є найважливішим в діяльності управління. Для кожного спеціаліста важливо, щоб люди поважного покоління, які звертаються до управління за консультаціями, отримали кваліфіковану допомогу, чуйне ставлення до їх життєвих проблем і, насамперед, залишились вдоволені результатами і рівнем обслуговування.

Свято Міжнародного дня людей похилого віку стало чудовим приводом ще раз висловити глибоку вдячність і пошану старшому поколінню. Колектив управління Пенсійного фонду України в м. Добропіллі та Добропільському районі щиро вітає всіх пенсіонерів зі святом, бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, радісних подій у житті, матеріального добробуту та довголіття.

 

Источник: donoda.gov.ua


Внимание - каждому человеку!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх