Внедрение проекта «Садик - дружественное пространство ребенка» в дошкольных учебных заведениях Доброполье

Переглядів: 1089 0 30.01.2017 в 11:00:18 Освіта
Внедрение проекта «Садик - дружественное пространство ребенка» в дошкольных учебных заведениях Доброполье

З 16 по 25 січня 2017 року в м.Краматорську та м.Покровську пройшли установчі інформаційно-методичні та навчально-практичні семінари «Впровадження проекту “Садочок – простір дружній до дитини” (“Діти змін”) у Донецькій області за ініціативи Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Представництва Дитячого фонду Організації Об’єднаних націй (ЮНІСЕФ), що є складовою проекту «Створення безпечного та інклюзивного середовища у дошкільних навчальних закладах у східних областях України».

Упровадження проекту сприятиме підвищенню обізнаності педагогів і батьків із важливістю різних складових раннього розвитку дітей та поліпшенню діалогу між батьківською громадою, вихователями та адміністрацією дитячих садочків. Програмою проекту будуть охоплені й дошкільні навчальних заклади №35 «Казка», №4 «Ластівка», №36 «Пролісок» м.Добропілля та №27 «Ромашка» смт.Новодонецьке.
Загальна мета цієї діяльності – посилити загальну життєздатність суспільства. Завдяки інноваційній подачі матеріалу та креативному відпрацюванню навичок педагоги спалахнули ідеєю швидкого впровадження проекту у своїх дошкільних закладах.
Бажаємо успіхів у впровадженні проекту «Садочок – простір дружній до дитини»!


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх