Владимир Орос: будущее Доброполья - в ваших руках! + ВИДЕО

Переглядів: 2135 0 15.07.2019 в 18:15:14 Суспільство
Владимир Орос: будущее Доброполья - в ваших руках! + ВИДЕО

Мене звати Володимир Орос, більше 10-ти років свого життя  я присвятив  громадській діяльності. Мені вдалося не тільки реалізувати величезну кількість соціальних проектів та розвити мережу партнерських організацій, а й створити унікальне пространство для активних мешканців міста - соціальне підприємство арт-кафе "Тролейбус".

Впродовж декількох років разом з командою громадських активістів ми впроваджуємо проекти, які змінюють місто на краще, але, на жаль, не всі ідеї можливо реалізувати без прийняття важливих законів.

Тільки разом ми зможемо гармонійно взаємодіяти в трикутнику влада-бізнес-громада. Щоб кожна спільнота була незалежною, але всі три співпрацювали між собою.

Я вирішив йти до політики, щоб змінити поточний стан речей не тільки для нас, але і для майбутнього, яке дозволить нашим дітям розвиватися і знаходити себе, залишаючись в рідному краю: мати цікаву та високооплачувану роботу і комфортні умови для проживання та розвитку. 

Я роблю ставку на справедливу трансформацію вугільної промисловості, щоб вже до 2030 року кожен мав можливість знайти цікаву роботу або розвинути власний бізнес  в улюбленому місті. Але для цього потрібно інтенсивно працювати та багато що залежить від політиків.

Я не обіцяю знизити тарифи, я обіцяю спільними зусиллями створити умови для  збільшення доходів. В планах до 2030 року збільшення до 5 разів дохідної частини бюджетів міст за рахунок впровадження підприємство з новими технологіями. 

Під час стратегічного планування ми визначили п'ять напрямків для розвитку шахтарських міст, це: 

1) Безпечне середовище 
2) Розвиток малого та середнього бізнесу
3) Впровадження IT технологій та Smart City
4) Соціальний захист населення та розвиток волонтерства
5) Розвиток культури, спорту та освіти. 

Заповнюйте анкету, тільки разом ми зможемо досягнути успіху!


Приєднуйся до команди змін 50 виборчого округа, разом ми створимо краще майбутнє


Джерело: Кандидат в народные депутаты Владимир Орос


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх